Beneficis de l’aprenentatge cooperatiu

L’aprenentatge cooperatiu és una forma de treballar en grup que ofereix molts avantatges!

Top view cheerful kids holding hands together one over another. Close-up kids heads and hands in circle. Children reached an agreement. Teamwork and cooperation concept

És una forma d’aprendre que s’ha demostrat eficaç i que promou habilitats socials i acadèmiques.

En primer lloc, l’aprenentatge cooperatiu fomenta la interacció entre els alumnes. En treballar en grup, els alumnes es poden ajudar i compartir el seu coneixement. Això els dóna l’oportunitat de millorar les seves habilitats socials, com ara escoltar, parlar amb confiança i col·laborar amb els altres.

En segon lloc, promou l’autonomia dels alumnes. Quan els alumnes treballen en grup, s’encarreguen de prendre decisions i es responsabilitzen dels seus resultats. Això els ajuda a desenvolupar habilitats acadèmiques, com ara pensar, avaluar i crear.

Finalment, és divertit i els alumnes gaudiran més de l’aprenentatge. En treballar amb els seus companys, els alumnes se senten motivats i estan més compromesos amb el seu aprenentatge. A més, compartir el coneixement és una forma amena d’aprendre.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *